Aannemer voor algemene bouwwerken in Lokeren

Bent U op zoek naar een algemeen aannemer met ervaring? Aarzel vooral niet om met ons contact op te nemen.

Dynamisch en veelzijdig

Met ons jong team zijn we een ideale bouwpartner voor particulieren, bedrijven en architecten. Door onze beperkte kostenstructuur is G-build niet gebonden aan een specifieke hoofdactiviteit, en kunnen we een voorstel doen tot:

Team

Sinds mei 2010 is G-build gestaag gegroeid tot een algemene bouwonderneming die zowel kleine als grootschalige opdrachten aankan. Momenteel stelt G-build 18 voltijdse equivalenten tewerk. Onze studiedienst, projectleiding en 4 ruwbouwploegen zorgen ervoor dat uw wensen op een adequate manier verwerkt worden in het werfgebeuren. De communicatie tussen bouwheer, architect en aannemer staat centraal van bij de eerste gesprekken tot aan de voorlopige oplevering van de werken.
Voor de verdere afwerking van uw project doen we beroep op een selecte groep competente onderaannemers.

Gebeten door bouwen

G-build is ontstaan uit een filosofie die het "plezier" in bouwen als logisch gevolg van onze manier van werken ervaart... Onze belangrijkste kernwoorden zijn: kwaliteit, communicatie, flexibiliteit, veiligheid, timing en milieu.
Door de continue evolutie en innovatie die het moderne bouwgebeuren beheersen, is het voor vele mensen niet evident om het bos nog door de bomen te zien. Ook hier kan werken met G-build een grote meerwaarde voor uw bouwproject betekenen. Onze uitgebreide kennis inzake bouwtechniek, wetgeving, ecologie, (bouw)materialen, ... zorgt ervoor dat architectuur en een duurzaam gebouw perfect samen kunnen gaan.


© 2021 G-build BV - BTW BE 0824.093.192- Kaarderslaan 11b , 9160 Lokeren
privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
G-build bouwt websites met cookies. Meer informatie   OK