Het plezier in bouwen is een logisch gevolg in onze manier van werken.

Het plezier in bouwen is een logisch gevolg in onze manier van werken.

Het plezier in bouwen is een logisch gevolg in onze manier van werken.


DE AANPAK
VAN G-BUILD

Gefundeerd

Onze dienstverlening bouwt verder op een jarenlange ervaring in kleine tot grote projecten met een grote diversiteit, gaande van woning- en villabouw tot industriële projecten en utiliteitsbouw.

Gedreven

Wij staan met ons jong en enthousiast team garant voor een vlotte aanpak van uw project. "Gebeten door bouwen" vat deze aanpak samen in 3 woorden...

Gesteund

G-build is uw bouwpartner voor een volledige aanneming (sleutel-op-de-deur), ruwbouw wind- en waterdicht, of enkel ruwbouw. Elke uitvoering is gesteund op uw wensen en wederzijds vertrouwen.


G-Build, uw algemeen aannemer met tonnen ervaring

Bij G-Build zijn we echt gebeten door bouwen. Onze belangrijkste kernwoorden zijn: kwaliteit, communicatie, flexibiliteit, veiligheid, timing en milieu.

Door de continue evolutie en innovatie die het moderne bouwgebeuren beheersen, is het voor vele mensen niet evident om het bos nog door de bomen te zien. Ook hier kan werken met G-build een grote meerwaarde voor uw bouwproject betekenen. Onze uitgebreide kennis inzake bouwtechniek, wetgeving, ecologie, (bouw)materialen, ... zorgt ervoor dat architectuur en een duurzaam gebouw perfect samen kunnen gaan.

Interesse? Work with us!

Over G-build - G-build Lokeren

G-BUILD
PARTNERS

We zijn er van overtuigd dat het succes van een bedrijf sterk afhangt van de samenwerkingen met leveranciers, onderaannemers en "partners in crime" die met de neuzen in dezelfde richting staan. We bouwen aan langdurige samenwerkingen waarbij de nodige dynamiek een logisch gevolg is.


G-BUILD
SPONSORSHIPS

Zien en gezien worden... Onze Lokerse roots effende de voorbije jaren het pad naar een samenwerking met organisaties die ons nauw aan het hart liggen, en die dezelfde waarden uitdragen en het leven aangenamer maken...


© 2021 G-build BV - BTW BE 0824.093.192- Kaarderslaan 11b , 9160 Lokeren
privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
G-build bouwt websites met cookies. Meer informatie   OK